Vi lägger stor vikt vid att erbjuda lokaler för konferenser i Helsingborg som är lite utöver det vanliga. Att ha möten i bra, funktionella och inspirerande lokaler tror vi leder till bättre resultat!

”Helsingborgs stad har vid ett antal tillfällen arrangerat konferenser vid Mindpark. Upplevelsen är att Mindpark kan erbjuda goda förutsättningar och stora möjligheter för genomförande av lyckade arrangemang. Den serviceinriktade personalen tillsammans med lokalmöjligheterna, som kan anpassas till ändamålen, grundlägger för ett bra konferensresultat.”

– Palle Lundberg, Stadsdirektör Helsingborgs stad

”För oss på Competensum är Mindpark det självklara valet för våra möten och konferenser. Den flexibilitet som Mindpark erbjuder är guld värd för oss. Miljön man möts av på Mindpark bidrar till kreativitet och skapar positiv stämning –  det är ett extra plus”

– Ann-Sofi Aru, VD Competensum

”Våra behov av mötesformer varierar. Ibland behöver vi ett mindre rum för enskilda samtal. Andra gånger har vi gruppaktiviteter för 10-20 personer. Någon gång varje år samlar vi upp emot 50 personer och då finns E7, ett av Helsingborgs trevligaste rum med en fantastisk utsikt över Öresund. På Mindpark samlar vi våra  interna och externa samverkansparters. Mindparks konferensservice ger oss möjligheten att boka både rum, kaffe och lunch på samma ställe.”

– Karin Herron, Förbundschef Samordningsförbundet Finsam i Helsingborg

Boka en annorlunda och unik konferensupplevelse i Skåne

På Mindpark har vi förutom konferens- och mötesrum även ett coworking space där entreprenörer kan hyra en kontorsplats, ett makerspace samt öppna ytor där studenter och företagare kan sitta och arbeta under dagarna. Att lägga er nästa konferens i vår annorlunda och dynamiska miljö kommer helt klart bidra till ett mer kreativt och inspirerande möte. Precis som andra konferensanläggningar och mötesrum så erbjuder vi helhetslösningar med både konferenslokal, dryck, mat och teknisk utrustning. Det finns möjlighet att boka konferenser på halv- och heldagsbasis och självklart även på timbasis.

En miljö nära universitet och centrum

Genom att Mindpark ligger i direkt anslutning till Lunds Universitet, Campus Helsingborg, har vi en unik och pulserande miljö. Med vårt centrala läge tar det endast 6 minuters promenad att ta sig från centralstationen, Knutpunkten. Det är även lätt att ta sig till vårt kontorshotell med bil och det finns självfallet parkeringsplatser i närheten.

Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+1Share on LinkedIn0Pin on Pinterest3