Vårt mål är att skapa en optimal plattform för entreprenörer i Helsingborg och Skåne där de kan utveckla sina projekt och företag. Vi har över 2.500 kvm av coworking space, eventytor och mötesrum. På Mindpark har vi fokus på nätverkande, kunskapsutbyte och lärande, vilket gör oss till ett coworking space mer än ett traditionellt kontorshotell. Här utnyttjar vi varandras kompetens och nätverk. Vi arbetar tillsammans, var för sig och över discipliner.

Centralt och pendlarvänligt

Mindpark är beläget i den gamla Tretornfabriken, vägg i vägg med Campus Helsingborg. Vi ligger inom bekvämt gångavstånd från Helsingborg C, Knutpunkten, och vi har även gott om parkeringsmöjligheter.

Mindpark Community

På Mindpark är alla en del av en gemenskap. Genom lunchföreläsningar, kunskapsluncher, frukostar och after works får våra coworkers chansen att bredda sitt nätverk och sin kunskap.

Våra kontorsmöjligheter

Box image

Små kontor

Vi har i störst utsträckning mindre kontor som passar företag med 1-3 personer. Rummen hyrs ut omöblerade och kan därigenom anpassas efter funktion och behov.

Ingår: Kort uppsägningstid, internet, konferensrum, skrivare, postbox, kaffe och mycket mer.

Pris: Från 3.900 kr/mån

Box image

Större kontor

Ett par av våra kontor passar för de lite större företagen, med plats för upp till 10 personer. De varierar i storlek från 40 kvm upp till 75 kvm.

Ingår: Kort uppsägningstid, internet, konferensrum, skrivare, postbox, kaffe, och mycket mer.

Pris: Från 10.000 kr/mån

Box image

Fix Desk - Fast plats

Med fast plats har du ett eget skrivbord i vårt halvöppna kontorslandskap. Detta innebär att du sitter i en miljö med både kontor och skrivbordsplatser. Vilket ger både arbetsro och en inspirerande miljö.

Ingår: Ergonomiska stolar, höj- och sänkbart skrivbord, förvaringsskåp, postbox, kort uppsägningstid, konferensrum, kaffe och mycket mer.

Pris: 2.900 kr/mån

Box image

Flex Desk - Öppen plats

Med öppen plats finns möjligheten att byta skrivbordsplats från dag till dag och få nya bordsgrannar varje gång!

Ingår: Ergonomiska stolar, höj- och sänkbart skrivbord, förvaringsskåp, postbox, kort uppsägningstid, konferensrum, kaffe och mycket mer.

Pris: 2.300 kr/mån

Box image

Membership

Membership är ett klippkort som ger tillgång till vårt kontorshotell tolv gånger. Kortet gäller under våra ordinarie öppettider mellan 08.00-17.00.

Ingår: Tillgång till skrivare, internet, arbetsyta, kaffe, 1 år giltighetstid.

Pris: 1.800 kr

Box image

Tillfälliga projektkontor

För projekt som sträcker sig över en begränsad tid finns det ett värde i att flytta projektkontoret ur den befintliga verksamheten. Det medför att era medarbetare får intryck och inspiration från en ny miljö vilket ökar deras kreativa förmåga.

Ingår: Projektkontor, internet, skrivare, kaffe och mycket mer.

Pris: Kontakta oss för kostnadsförslag.

Låter Mindpark som ett kontorshotell för dig? Se nedan vilka bolag som redan har Mindpark som sin arbetsplats och även vilka kontor eller skrivbordsplatser som är lediga just nu. Hör av dig!

Email this to someoneShare on Facebook8Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest6