Välkommen till Mindpark. Vi är ett kontorshotell med kontor och skrivbordsplatser att hyra, i en inspirerande miljö i centrala Helsingborg. Utöver kontor har vi även en konferensdel samt en cafédel som är öppen för allmänheten.

Kontor och arbetsplatser att trivas i

Vi sätter ett högt värde på design och utformningen av arbetsmiljön här. Vi tror att genom att skapa en miljö där du trivs att arbeta och vara i, leder det till bättre företagande och tillväxt.

Mer än bara kontorslokaler – en gemenskap

På Mindpark utnyttjar vi varandras kompetens och nätverk. Vi arbetar tillsammans, var för sig och över discipliner. Detta uppmuntrar vi genom både organiserade aktiviteter, så som evenemang och hackathons anordnade av CreativeLab. Men även genom att skapa en miljö och kultur som är öppen och bjuder in till ett kunskapsutbyte. Vi tror att det är den vardagliga kontakten och utbytet som är det viktigaste, långsiktigt. Vårt mål är att skapa en optimal plattform för entreprenörer i Helsingborg och regionen att utveckla sina projekt och företag.

Utöver det ska det vara bekvämt och praktiskt. Därför ingår följande om du hyr kontor hos oss:

  • Internet och tillgång till skrivare
  • Kaffet
  • 24-hour access
  • Tillgång till mötesrum och telefonrum
  • Postbox och bemanning för att ta emot paket
  • Möjlighet att delta på alla våra evenemang

Låter detta som något för dig?

Här nedan kan du se vilka företag som redan valt att vara hos oss på Mindpark. Kontakta oss för mer information eller en visning!

EmailFacebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Pinterest0

Visit this page from a larger screen for an interactive map over our coworking spaces & offices
Decidir betyder att bestämma sig. För mig handlar det om att man måste bestämma sig för att må bra. Att man bestämmer sig för att inte vara rädd längre. Att man bestämmer sig för att leva ett liv med kvalitet, livskvalitet. Genom stödsamtal och motivationssamtal, kan jag hjälpa dig att bli den du vill vara. Dig själv." - Ulf Jonsson, samtalsterapeut.
" id="1740" class="tooltip-obj map-area" style="height:84px;width:145px;z-index:899;top:107px;left:2px;background-color:transparent" href="#" data-foretags-id="1740">